Degelijk onderwijs dichtbij

Olvi-PiusX


Beste ouders

Fijn dat jullie de website van de school bezoeken.

Net als jullie vinden wij het als ouderraad belangrijk om betrokken te blijven bij het schoolleven van onze kinderen. Via deze website proberen wij om elke ouder op de hoogte te houden.

Wij merken dat de website nog wat onbekend terrein is en daar willen wij graag verandering in brengen. Jullie kunnen hier een schat aan informatie vinden:

  • Jullie kunnen als ouders via Moodle inloggen. De inloggegevens kunnen jullie vinden op het etiket, vooraan in de agenda van jullie zoon of dochter. Via moodle kunnen jullie  cursusoverzichten en info van de school raadplegen en wanneer jullie naar de link "leerlingenkamer" gaan, zien jullie onmiddellijk alle nodige informatie zoals omzendbrieven, studieschema, planning examens,....
  • Jullie kunnen er ook een link naar de ouderraad vinden. Hierin informeren wij jullie graag over wat er besproken wordt op de vergaderingen, jullie vinden er een overzicht van de leden, activiteiten,...

Neem zeker geregeld een kijkje op deze website maar ook op Moodle, zodat jullie op de hoogte blijven van het schoolleven op OLVI-PIUS X.